• +90 552 806 42 42

  • metalis-hikmet@hotmail.com

  • Fevzi Çakmak Mh. 10758. Sk. No:13 Karatay / Konya

Yeni Fabrikamıza Taşındık

Yeni Fabrikamıza Taşındık

Cam Balkon Faydaları

Cam balkon binalara ek alanlar oluşturarak kullanım alanlarını genişletir. Cam balkon ile kapatılan oda, salon veya mutfak ısı değerlerinde artış olur, enerji tasarrufu sağlar. Cam balkon kapatma yapıların görünümünü değiştirmez ayrıca değerini yükseltir. Binanın mimari görüntüsü değişmediğinden dolayı yerel yetkililer tarafından izin almaya gerek kalmaz. Sağladığı konfor ile dengeli bir fiyat ve performans oranı sunar. Katlanır cam balkon hırsızlık riskini önemli derecede azaltır. Balkon mobilyaların korur, ömrünü uzatır.

Cam Balkon Avantajları

Cam balkon şekil, renk ve fonksiyon açısından geniş olanaklara sahiptir. Karmaşık dikey ve yatay kayıtlar olmadan sadece alt ve üst alüminyum profiller sayesinde görüntü ve manzara kaybı oluşturmaz. Cam panellerin istenildiğinde açılıp kapanabilme özelliği sayesinde her mevsim kullanılabilir. Cam balkon sisteminde kullanılan hareketli kanatlar sağa, sola ya da her iki yöne birbirinden bağımsız olarak açılır, açıldığında az yer kaplar.

Cam Balkon Özellikleri

Sert iklim koşulları altında bile son derece güçlü tasarımı sayesinde uzun yıllar rahatlıkla kullanılır. Metal İş Cam Balkonda temperli camlar kullanılır. Bu sayede cam dayanıklılığı daha da artırılarak güvenliğiniz garanti altına alınmıştır. Alttan ve üstten çalışma teknolojisiyle daha geniş ve yüksek mekanlarda sorunsuz, rahat kullanım olanağı sağlar.

Cam Balkon Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Cam balkon sistemlerinin sağladığı en büyük fayda, balkonları istenildiği zaman kapalı bir mekan haline getirebilirsiniz. Bu sayede kullanıcılar; kar, yağmur gibi iklim şartları ile gürültü, toz, haşere, kuşların yuva yapması gibi olumsuz durumlardan korunabilmektedirler. Aynı zamanda, camlar istenilen yerde toplanıp, balkon tamamen açık hale getirilebilmektedir. Dolayısıyla, istenildiği zaman balkon kendi işlevini de yerine getirmektedir.